dissabte, 29 de juny del 2013



Esteu convidats a aquest acte poètic-reivindicatiu, organitzat conjuntament per entitats de Badalona i  de Santa Coloma de Gramenet, i que tindrà lloc el 6 de juliol a les 19 hores al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra. 


Participaran: Àngel Pla, Beatríz Patraca, Coloma Lleal, David Caño, Joan de la Vega, Joan Puche, Joan Soler i Amigó, Joan Vinuesa, Jordi Cervera, Jordi Valls, Lilo 927, Lluís Calvo, Marçal Font, Odile Arqué, Paco Fanés, Payaso Manchego, Pedro Luis Cano, Primitiva Reverter, Ricard Mirabete, Roser Caño Valls i Valentí Soler. 

També intervindran Santi Tornero de la Plataforma de Defensa de la Serralada de Marina i Can Zam, Ricard Vidal de Conreu Sereny i Francesc Alfambra de l'Associació Els Verds de Badalona. 

En acabat us oferirem vi de Canyet acompanyat d'un pica-pica. El cost del ticket és de 7€ per persona. Us agrairem que confirmeu si us quedeu per correu electrónic falfambra@gmail.com, o trucant al 636 245 658.


La MAT ni aquí ni enlloc!

Per ser el pais mes nuclearitzat de l’estat espanyol i per la seva dependència gairebé absoluta de les importacions de combustibes fòssils i radioactius (gas, petroli i urani), Catalunya pateix la crisi energètica més crítica a nivell europeu i dins el context mundial.

El model energètic espanyol heretat del Plan Energètico Nacional dels governs franquistes, adjudica prioritat absoluta a l’oligopoli nuclear. Aquest oligopoli es el responsable del bloqueig del desenvolupament de les energies renovables, de l’autogeneració i de l’autoconsum. 

Des d’aquesta perspectiva, la MAT es un projecte antidemocràtic que respon a un model energètic obsolet, brut i contaminant, que augmenta innecessàriament la tensió sobre el territori, que fonamentat en les falàcies, les mentides i la demagògia del lobby nuclear, només beneficia a la gran patronal d'UNESA, de les  companyies energètiques espanyoles: Endesa, Gas Natural-Fenosa, Iberdrola, E-On Espanyola i HC Elèctrica.

Per una Catalunya ecològica, per una democràcia elèctrica i la sobirania energètica fonamentada en l'estalvi, l'eficiència, l'autoconsum i les energies renovables 100%, diem:

La MAT ni aquí ni enlloc!