divendres, 23 de setembre del 2016

Acte informatiu per donar a conèixer la mobilització del col·lectiu Salvem el Turó de l'Enric


Acte informatiu per donar a conèixer la mobilització del col·lectiu Salvem el Turó de l'Enric, davant el projecte especulatiu de Mercadona a aquest turó de Morera, on molts veïns i veïnes dels barris de Bufalà i Morera es van mobilitzar en defensa d'aquest indret pels seus extraordinaris valors naturals (geològic, ambiental, ecològic, paissatgístic), d'esbarjo, de lleure, didàctics, històrics i socials i en defensa del comerç de proximitat. 



El projecte, -una descarada operació d'especulació immobiliària-, que persegueix implantar un altre centre comercial a Sant Roc, instrumentalitza les necessitats d'un col·lectiu de persones amb dificultats (BDN Capaç) com a coartada social per maquillar l'operació. 


Cal donar una solució digna a les necessitats de formació i d'inserció laboral a totes les personas amb dificultats, pero això no pot passar de cap manera per fer malbé el patrimoni natural ni arruinar el petit comerç local de proximitat com son els mercats municipals de Sant Roc i Pomar o els eixos comercials del carrer Independència/ Av. Martí Pujol de Bufalà o de l'Av. Morera. 

 
Està en joc el nostre model de começ de proximitat, d'economia circular, que dóna vida als barris i beneficia econòmicament la nostra ciutat.  
Salvem del turó de l'Enric! 
 No hi falteu!